Ga naar de inhoud

Cadeaubon PDF via mail bedrag vrij te kiezen

 25,00 150,00

Geen idee wat je voor iemand moet kopen? Kan je niet kiezen tussen een lederen handtas of zilveren juweel? Geef je graag een workshop cadeau maar weet je nog niet welke? Geef een cadeaubon van Atelier Namae cadeau en kies zelf het te besteden bedrag. Cadeaubonnen blijven een jaar geldig en zijn zowel via de webshop als na een afspraak ter plaatse inwisselbaar. Verder kunnen cadeaubonnen ook gebruikt worden om een artikel op maat te laten maken.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Dit is de DIGITALE versie van de cadeaubon, ideaal indien je deze snel in huis wilt hebben, graag digitaal zelf doorstuurt of zelf wilt printen. Je kiest steeds zelf de waarde van de cadeaubon die je wilt schenken. Na ontvangst van je bestelling en betaling maak ik de online cadeaubon voor je op en stuur hem naar je door via e-mail. Vaak ontvang je deze dezelfde dag al in je mailbox!

Indien het bedrag dat je wilt schenken niet beschikbaar is mag je me contacteren. Stuur me hiervoor een berichtje via instagram of facebook of een mailtje via info@ateliernamae.be