Ga naar de inhoud

Atelier Namae

Workshop lederbewerking

Workshop lederbewerking

Mijn passie voor leer begon in 2019. Na een korte periode van zelf experimenteren met leder startte ik aan mijn opleiding marokijnbewerking, ook gekend als lederbewerking. Sinds ik deze opleiding twee jaar later afrondde, draag ik graag mijn kennis over aan anderen.

Atelier Namae heeft het label Erkend Ambacht voor lederbewerking. Ik maak al mijn lederen producten volledig met de hand op ambachtelijke manier. Van het uitsnijden van het leder tot het afwerken en verven van de randen en het steek per steek in elkaar naaien van het eindproduct. Er komen geen machines aan te pas en zo is elk afgewerkt stuk uniek.

Dat is ook de manier waarop jij bij Atelier Namae een lederen creatie maakt: volledig ambachtelijk. Dit maakt de lederbewerking cursus laagdrempelig, want je hebt geen machinekennis of andere voorkennis nodig.

In deze workshop lederbewerking ga je aan de slag met de basistechnieken van leer bewerken met de hand en leer je werken met tuigleder.

Aanbod leder bewerken workshop

Workshop leer
Handtas

Wil je zelf een leren tas maken? Ga naar huis met een prachtige eigen lederen creatie: een handtas uit tuigleder. Je kan kiezen uit verschillende modellen, kleurencombinaties en kleuren afwerking naargelang de beschikbaarheid in het atelier.
Na 4 uren ga je naar huis met je eigen exemplaar.

Prijs: €125

Workshop leer
Portefeuille

workshop lederen portefeuille

Wil je een handige portefeuille maken? Aan de voor- en achterzijde is er plaats voor enkele kaarten en geplooid briefgeld. In het middenvak is er plek voor muntgeld. Kies je eigen kleurencombinaties en kleuren afwerking naargelang de beschikbaarheid in het atelier.

Prijs: €75

Workshop leer
Brillenetui/Pennenzak

Wil je een uniek etui maken voor je bril of het opbergen van je favoriete balpennen? Ga naar huis met een prachtige eigen lederen creatie: een brillenetui of pennenzak uit tuigleder. Kies je eigen kleurencombinaties en kleuren afwerking naargelang de beschikbaarheid in het atelier.

Prijs: €65

Praktisch

• Leder en gebruik van gereedschap zijn inbegrepen in de prijs.
• Keuze uit 4 kleuren tuigleder: zwart, donkerbruin, cognac en naturel.
• Verschillende kleuren afwerking aanwezig, maak je keuze in het atelier.
• Water, frisdrank en een knabbeltje zijn aanwezig.
• Een workshop duurt ongeveer 4 uur.
• In het atelier is plaats voor 6 personen.
• Je kan inschrijven per persoon of in groep
• Bij het bestellen van de workshop kan je een datum kiezen, maar als je graag een workshop met vriendinnen boekt of liever een andere datum kiest, neem dan contact met me op via info@ateliernamae.be.

Aanbevelingen