Ga naar de inhoud

Beschermhoes boorddocumenten mahonie

 65,00

Wisselen je boorddocumenten van bv motor, auto of caravan vaak van plaats? Houd je documenten per voertuig veilig opgeborgen in deze beschermhoes voor boorddocumenten. Speciaal ontworpen voor A4 papier in vieren geplooid en voor het meenemen van inschrijvingsbewijs, verzekeringspapier en gelijkvormigheidsattest. Past perfect in de binnenzak van je motorjas zo heb je ze altijd bij de hand!

1 op voorraad

Lederen beschermhoes voor boorddocumenten, ideaal voor papieren van oa motor, auto,… Past voor de motorrijders onder ons perfect in de binnenzak van je jas. Gemaakt van stevig tuigleder en behandeld met resolene tegen water.

Specificaties

  • 1 vak voor alle boorddocumenten, A4 papieren in vier geplooid
  • Afmetingen: H17cm x B13cm x D1,5cm
  • Handgemaakt uniek stuk, met de hand geverfd natuurlijk tuigleder
  • Handgenaaid met gewaxt garen

Samenstelling

Deze beschermhoes voor boorddocumenten is vervaardigd uit naturel tuigleder dat met de hand geverfd is en handgenaaid met donkerbruin gewaxt garen. De wax in het garen zorgt ervoor dat de naaigaten afgesloten worden en water moeilijk zijn ingang vindt. Past perfect in de binnenzak van een motorjas maar is natuurlijk ook te gebruiken om andere boorddocumenten op te bergen. Sluit met een bronskleurige drukkop.

Interessant model, andere smaak?

Dat kan! Neem dan even contact op via info@ateliernamae.be en ik werk iets uit op maat!