Ga naar de inhoud

Lederen bruine kaartenhouder horizontaal

 30,00

Mooie bruin lederen kaartenhouder, niet te groot van formaat dus makkelijk meeneembaar. Zo heb je steeds je kaarten dicht bij de hand of heb je extra ruimte buiten je dagdagelijks portefeuille om kaarten mee te nemen. Je kan hem ook gebruiken om je bankkaart en identiteitskaart mee te nemen en cash geld aan de andere zijde in op te bergen. Handig bij het wandelen of wanneer je snel even naar de winkel moet.

1 op voorraad

Deze lederen bruine kaartenhouder is ideaal als extra aanvulling van je dagdagelijks portefeuille. Zo houd je de klantenkaarten of bankkaarten die het meest belangrijk zijn altijd bij de hand.

Specificaties

  • 1 vak vooraan en 1 vak achteraan, dubbelzijdig te gebruiken dus en kan per kant minstens 3 kaarten houden
  • Afmetingen: H7cm x B10cm
  • Handgemaakt uniek stuk, slechts één exemplaar beschikbaar
  • Handgenaaid met bruin bijpassend gewaxt garen

Samenstelling

Deze kaartenhouder bestaat volledig uit bruin vet leder. Dit is leder dat een mooi patina krijgt door gebruik maar door erover te wrijven activeert het vet zich terug en krijg je de lichtste gebruikssporen terug verwijderd. Hij is handgenaaid met bruin gewaxt garen. Dit model is zowel horizontaal als verticaal te verkrijgen, zie zeker verder in de webshop.

Interessant model, andere smaak?

Dat kan! Neem contact met me op dan stellen we een artikel samen op jou maat.

Alle voorradige lederwaren kunnen steeds na afspraak vrijblijvend bewonderd worden te Ham. Aarzel niet om een berichtje te sturen!