Ga naar de inhoud

Zwart lederen muisje als kleingeldbeugel

 40,00

Muisjes vind je misschien liever niet terug in je handtas maar ik verzeker je dat dit muisje je helpt met het beheren van je kleingeld. In plaats van het los te laten rondslingeren in je handtas kan je al je munten verzamelen! Dit artikel wordt per bestelling gemaakt en heeft een levertijd van ongeveer een tweetal weken.

Schattig toch! En handig want zo dwarrelt je kleingeld niet los in je handtas rond en kan je het makkelijk opbergen in je handtas. Doordat de rits iets verder open kan heb je een goed zicht in wat er nog in je kleingeldbeugel steekt en vind je makkelijk het juiste muntje terug.

Specificaties

  • Dit is een item in nabestelling, wordt per bestelling gemaakt, rekening dus op een tweetal weken voor levering
  • Kleingeldbeugel in de vorm van een muis
  • 1 vak afsluitbaar met een rits (de rits kan afwijken van de getoonde afbeeldingen)
  • Afmetingen: H5cm x B10cm x D4,5cm
  • Handgemaakt item, verkrijgbaar op bestelling
  • Handgenaaid met zwart bijpassend gewaxt garen

Samenstelling

Deze kleingeldbeugel wordt gemaakt uit soepel maar stevig zwart leder en afgewerkt met een zwarte rits. Hij is handgenaaid met zwart gewaxt garen. De kleingeldbeugel is standaard niet gevoerd (zie foto’s), voor aanpassingen neem contact op. Dit is een artikel dat pas bij bestelling wordt gemaakt dus reken op een tweetal weken als levertermijn.

Interessant model, andere smaak?

Dat kan! Neem contact met me op dan stellen we een artikel samen op jou maat.

Alle voorradige lederwaren kunnen steeds na afspraak vrijblijvend bewonderd worden te Ham. Aarzel niet om een berichtje te sturen!