Ga naar de inhoud

Lederen bruine portefeuille voor mannen “Voor papa”

 55,00

Geschenkje nodig voor vaderdag of voor een verjaardag? Zoek niet langer! Deze portefeuille is handgenaaid en gemaakt uit bruin leder met aan de binnenzijde de inscriptie “voor papa”. Een prachtig blijvend geschenk! Maatwerk mogelijk, neem hiervoor contact met me op via het contactformulier of via info@ateliernamae.be.

Dichtplooibare bruine lederen portefeuille met aan de binnenzijde plaats voor briefgeld en het wegsteken van kaarten links en rechts. Aan de linker binnenzijde is hij gepersonaliseerd door het inschrift “voor papa”. Een ideaal cadeau voor een verjaardag of vaderdag! De letters zijn stuk per stuk handgestempeld dus ze staan niet 100% gelijk op 1 lijn wat het zijn charme geeft.

Specificaties

  • Dichtvouwbaar
  • 2 vakken links en rechts vooraan en 1 groot vak voor het wegsteken van briefgeld
  • Afmetingen open H9,5cm x B21cm
  • Afmetingen gesloten H9,5cm x B10,5cm
  • Volledig met de hand gemaakt dus telkens een uniek stuk
  • Handgenaaid met bruin bijpassend gewaxt garen

Samenstelling

Deze portefeuille bestaat volledig uit bruin vet leder. Dit is leder dat een mooi patina krijgt door gebruik maar door erover te wrijven activeert het vet zich terug en krijg je de lichtste gebruikssporen terug verwijderd. Hij is handgenaaid met bruin gewaxt garen.

Interessant model, andere smaak?

Dat kan! Neem contact met me op dan stellen we een artikel samen op jou maat.

Alle voorradige lederwaren kunnen steeds na afspraak vrijblijvend bewonderd worden te Ham. Aarzel niet om een berichtje te sturen!