Ga naar de inhoud
Close up lederen handtas cognac

Creativity is the way I share my soul with the world.

- Brene Brown

ambachtpracht

Sinds 2014 ontwerp ik juwelen uit fijn zilver onder de naam Adi Adia. Maar aangezien ik, zoals waarschijnlijk elke vrouw, een lichte handtassenverslaving heb begon ik begin 2019 te experimenteren met leder. Mijn passie werd aangewakkerd en in september datzelfde jaar startte ik vol enthousiasme aan de twee jaar durende opleiding marokijnbewerking bij Syntra Limburg te Neerpelt. 

Adi Adia vs Atelier Namae…
Adi Adia betekent geschenk/juweel en een naamswijziging drong zich op toen ik mijn lederen ontwerpen wilde toevoegen aan de webshop. ATELIER NAMAE werd geboren! 28 januari 2022 lanceerde ik, symbolisch op mijn 29ste verjaardag, de nieuwe naam en bijpassende website.

Atelier Namae staat voor Atelier Natasja Maes, Namae is namelijk een samenvoegsel van mijn voor- en achternaam. Dit omdat alle artikelen die verkocht worden door mezelf met de hand gemaakt zijn. Of het nu gaat over juwelen uit fijn zilver, over een lederen handtas of een accessoire… Mijn handen staan centraal in dit verhaal!

Lederbewerking voer ik uit op de ambachtelijke manier. Elke stap in het proces wordt gedaan met de hand; van het uitsnijden van het leder, tot het afwerken en verven van de randen en het steek per steek in elkaar naaien van de handtas of het accessoire… Er komen geen machines aan te pas en zo is elk stuk uniek.

Sinds maart 2022 kan ik met trots het Erkend Ambacht label dragen uitgereikt door FOD Economie. Door het toekennen van dit label garanderen ze consumenten dat het om authentieke handgemaakte ambachtelijke producten gaat.erkend ambacht

Wistjedatje: Ook deze website en webshop ontwierp ik volledig zelf, een pareltje toch 😉

Vele creatieve groetjes
Natasja